O Nama

Mlekara u Vašem komšiluku

Mleksi

Mleksi je radnja za promet robe na veliko i malo sa sedištem u Nišu. Osnovana je 2005. godine sa ciljem da niškom tržištu ponudi mlečne proizvode mlekara sa šireg područja Republike Srbije – prvenstveno proizvode sa dobrim odnosom cene i kvaliteta.

Raspoloživi smeštajni kapaciteti kao i vozni park sa rashladnim sistemima omogućava nam kontinuirano snabdevanje naših kupaca, poslovnih partnera, u Nišu, Pirotu, Dimitrovgradu, Knjaževcu i Negotinu, Leskovcu, Aleksincu.

Uslužnim osobljem, urednim prostorijama i prijatnim radnim okruženjem, uverili smo kupce da je Mleksi sjajan izbor za kupovinu mlečnih proizvoda.

Inspirisani prirodom

U Mleksi ponudi nalaze se proizvodi sa područja Pirota i Stare planine, Homolja, Sjenice, Pešterske visoravni, Zlatara, Raške, centralne Srbije, Pocerine i mnogih drugih oblasti.

istorijat 2013

Godine 2013, šireći asortiman proizvoda, ukazala se mogućnost organizovanja maloprodaje na izabranim lokacijama u Nišu. To se pokazalo veoma opravdanim i izuzetno brzo prihvaćenim. Za relativno kratko vreme stekli smo poverenje kupaca nudeći širok asortiman proizvoda po veoma pristupačnim cenama, uz stalne akcije i trajne pogodnosti usmerene kako prema svakodnevnim potrošačima i penzionerima, tako i prema mnogim ugostiteljskim objektima.

2017

Od 2017. godine Mleksi učestvuje i biva zapažen na domaćim prestižnim sajmovima i manifestacijama, kao što su: Pirotska peglana kobasica, Dani bureka, Cheese festival…

Tako iz dana u dan rastemo i širimo se. Danas su naši kupci pekare, ugostiteljski objekti, restorani, picerije, brze hrane, specijalizovane prodavnice mlečnih proizvoda, hoteli… 

100% prirodno

Kontinuirano radimo na tome da se naše ime čuje i van granica Niša. Potvrdu da smo na dobrom putu svakodnevno nam pružaju svi naši kupci koji se iznova vraćaju po već proverene proizvode. 

10+ Mlekara

NAŠI PARTNERI

Sa ponosom ističemo da smo ostvarili odličnu saradnju i puno poverenje zbog izuzetnog profesionalnog odnosa sa mnogim mlekarama od kojih izdvajamo:

Mlekarsku školu Pirot; mlekaru Ekofil Petrovac na Mlavi; mlekaru Dikan kop Dragačevo; mlekaru Markovac iz Markovcaskol; mlekaru Farmad Kraljevo; mlekaru Milovanović Šabac; mlekaru Jastrebački eko biseri Kruševac; mlekaru Zelenika plus Zlatar, Nova Varoš; mlekaru Kocka Varvarin… kao i mnoge druge.